برنامه های پرداخت الکترونیک سداد در جهت خودکفایی در تولید پوز و نرم افزار

به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام شرکت پرداخت الکترونیک سداد، علیرضا موسوی، معاون طرح و برنامه شرکت پرداخت الکترونیک سداد با بیان اینکه سداد جهت مستقل کردن فرآیندهای تولیدی و خدماتی خود در نظر دارد در بخش تعمیرات، ضمن سازماندهی مجدد این واحد و توسعه و گسترش آن به یک واحد تولید دستگاههای کارتخوان تبدیل شود،
به گزارش قائم آنلاین، بنابراعلام شرکت پرداخت الکترونیک سداد، علیرضا موسوی، معاون طرح و برنامه شرکت پرداخت الکترونیک سداد با بیان اینکه سداد جهت مستقل کردن فرآیندهای تولیدی و خدماتی خود در نظر دارد در بخش تعمیرات، ضمن سازماندهی مجدد این واحد و توسعه و گسترش آن به یک واحد تولید دستگاههای کارتخوان تبدیل شود، ادامه داد: در همین راستا به دنبال دریافت جواز تاسیس و پروانه بهره برداری هستیم. سداد در پی آن است که در حوزه سخت افزار پوز نیز به خودکفایی برسد به همین منظور یکی از برنامههای ما برای چندماه آینده دریافت پروانه بهره برداری تولید دستگاه پوز است که با خریدن ملک برای واحد تعمیرات از چندین ماه قبل، برنامهریزی در این زمینه را آغاز کردهایم و بخشی از واحد تعمیرات در مکان جدید مستقر شده است.
معاون طرح و برنامه شرکت پرداخت الکترونیک سداد ادامه داد: نتیجه اخذ پروانه بهره برداری تولید دستگاه پوز آن است که با شروع فرآیند تولید، فرآیند اشتغال، آغاز و تکنولوژی وارد کشور میشود که ما قبلا وارد این حوزه شدهایم و برخی قطعات دستگاه پوز را خودمان قالبگیری و تولید کرده و با طی فرایند آر اند دی، آنها را وارد چرخه قطعات یدکی کردهایم. وی با بیان اینکه اگر بتوانیم برد دستگاه پوز را تولید کنیم در حقیقت تکنولوژی را وارد و عملیاتی کردهایم، منابع بهتر مدیریت می شود و خریداری دستگاه در حوزه تولید به صرفه تر انجام می شود، افزود: نتیجه این اقدام پایین آمدن هزینه تمام شده دستگاههایpos است که سود آن در مرحله نخست نصیب سهامداران میشود.
معاون طرح و برنامه شرکت سداد در ادامه گفت: طی یکماه گذشته پروانه بهرهبرداری تولید نرم افزار را هم دریافت کردهایم که بسیاری از شرکتهای مشابه ما چنین پروانهای را یا ندارند یا تاریخ اعتبار آن به اتمام رسیده است و با این وجود سالیان سال در حال تولید نرم افزار هستند.
موسوی با اشاره به اینکه، نکته مهم آن است که منافع حاصل از پروانه بهره برداری برای تولید نرم افزار و سخت افزار به بانک ملی برمیگردد، زیرا تاثیر مستقیم بر معافیتهای مالیاتی دارد که مربوط به عملکرد بر روی سود است، ادامه داد: تخفیف های مالیاتی را نه به عنوان یک شاخص بلکه در راستای استفاده بهتر و بیشتر از منابعمان دنبال میکنیم. سداد بر روی تمامی نرم افزارهای تولیدی خود پروانه بهره برداری برای نرم افزارهایش را دارد که بالغ بر ۹۵ درصد حوزه های مرتبط با تولید نرم افزار ما را پوشش میدهد.
برچسب ها :الکترونیک،سخت افزار،بانک ملی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0