تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا برای آبزیان

به گزارش قائم آنلاین، این محصول با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیهای، فرموله و با بهرهگیری از جدیدترین تکنولوژی اکستروژن تولید شده است. در تولید این خوراک از مواد اولیه با کیفیت و با قابلیت هضم بالا از قبیل پودر آرتمیا، پودر ماهی، پودر کیلکا، کنجاله سویا، آرد گندم، مکملهای ویتامینی و معدنی و رنگدانه
به گزارش قائم آنلاین، این محصول با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیهای، فرموله و با بهرهگیری از جدیدترین تکنولوژی اکستروژن تولید شده است.
در تولید این خوراک از مواد اولیه با کیفیت و با قابلیت هضم بالا از قبیل پودر آرتمیا، پودر ماهی، پودر کیلکا، کنجاله سویا، آرد گندم، مکملهای ویتامینی و معدنی و رنگدانه استفاده میشود.
همچنین غذای کنسانتره تولید شده بیشتر برای مصرف ماهیان زینتی استفاده میشود و از مهمترین ویژگیهای غذای تولیدی میتوان به مواردی از قبیل داشتن شکل منظم، شناوری و غوطهوری مناسب در آب، ایجاد رشد سریع و یکنواخت و جلوگیری از ناهنجاریهای اسکلتی در آبزیان، قابلیت هضم بالا و کاهش فضولات و افزایش مقاومت ماهیان در برابر بیماری و استرس اشاره کرد.
بر اساس اعلام وزارت علوم، این شرکت علاوهبر تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا، در زمینه تولید بیومس آرتمیا نیز فعالیت دارد.
برچسب ها :محقق،فناوری،گلستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0