حجتی: برای مدیران ورزش قهرمانی در اولویت است نه ورزش همگانی

به گزارش قائم آنلاین، رضا حجتی در گفت وگو ، درباره زمان برگزاری مرحله ملی اولین دوره جام خوشه چین روستاییان سراسر کشور افزود: جام خوشهچین برای نخستین بار است که در بین روستاییان و عشایر سراسر کشور در پنج رشته فوتبال، والیبال، طناب کشی، دوومیدانی، چوب کشی و هفت سنگ مهارتی در بخش زنان
به گزارش قائم آنلاین، رضا حجتی در گفت وگو ، درباره زمان برگزاری مرحله ملی اولین دوره جام خوشه چین روستاییان سراسر کشور افزود: جام خوشهچین برای نخستین بار است که در بین روستاییان و عشایر سراسر کشور در پنج رشته فوتبال، والیبال، طناب کشی، دوومیدانی، چوب کشی و هفت سنگ مهارتی در بخش زنان و مردان با حمایت وزارت ورزش و جوانان از ابتدای سال در حال برگزاری است که مرحله نهایی و ملی آن طی روزهای ۱۰ تا ۱۲ بهمن با حضور ۵۰۰ ورزشکار در استان فارس برگزار خواهد شد.
وی گفت: پیشبینی ما مشارکت ۵ درصد از جمعیت روستایی و عشایری در اولین دوره جام خوشه چین بود که این میزان تا ۳۰ درصد در رده سنی ۱۵ تا ۱۸ سال افزایش پیدا کرد. هدف اصلی ما از برپایی این جام توسعه ورزش همگانی در بین جامعه روستایی و عشایری و اهمیت قائل شدن به آنها بعد از انقلاب بود. هر چند مشارکت مدیران ورزشی استانها و شهرستانها در برگزاری هر چه بهتر این جام زیاد چشمگیر نبود و برای آنها ورزش قهرمانی اولویت بیشتری نسبت به ورزش همگانی دارد.
مدیر کل دفتر توسعه ورزش مناطق روستایی و عشایری پیرامون این پرسش که آیا آمار دقیقی از مشارکت جامعه روستایی و عشایری در نخستین دوره جام خوشهچین دارید یا خیر؟ خاطرنشان کرد: به دلیل ضعیف بودن زیرساختها و سیستمهای الکترونیکی در روستاها متاسفانه آمار دقیقی در این زمینه نداریم و اگر مرکز آمار ایران در این خصوص همکاری لازم را با ما داشته باشد ظرف ۳ ماه آینده میتوانیم آمار دقیق مشارکت جامعه روستایی و عشایری را در اولین جام خوشه چین اعلام کنیم.
حجتی اضافه کرد: این جام میتواند به عنوان یک رویداد ماندگار در عرصه ورزش روستایی و عشایری مفید و موثر واقع شود به شرط این که تمام سازمانها و ارگانهای ورزشی مشارکت بهتری در برگزاری جام خوشه چین داشته باشند.
وی در پایان میزان بودجه هزینه شده برای برگزاری جام خوشه چین در بین روستاییان و عشایر سراسر کشور را تا امروز ۳میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: کمبود اعتبارات مانع بزرگی برای برگزاری جام خوشه چین و توسعه ورزش همگانی در بین روستاییان سراسر کشور بود. متاسفانه در این مناطق توسعه ورزش قهرمانی نسبت به ورزش همگانی در اولویت قرار دارد و مدیران ورزشی در سطح کشور و دستاندرکاران مشارکت خوبی در این زمینه نداشتند.
برچسب ها :ورزش، روستا، بودجه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0