سازمان مدیریت پسماند در مازندران تشکیل شود

به گزارش قائم آنلاین، نادر خاقانی که به آمل سفر کرده بود، در جلسه کارگروه راهبردی مدیریت پسماند استان مازندران که در فرمانداری ویژه آمل برگزار شد با بیان اینکه برخی کشورها با مدیریت پسماند و فرهنگ سازی از آن سرمایه تولید میکنند، اظهار کرد: برخی کشورها زباله وارد میکنند. وی با اشاره به اینکه
به گزارش قائم آنلاین، نادر خاقانی که به آمل سفر کرده بود، در جلسه کارگروه راهبردی مدیریت پسماند استان مازندران که در فرمانداری ویژه آمل برگزار شد با بیان اینکه برخی کشورها با مدیریت پسماند و فرهنگ سازی از آن سرمایه تولید میکنند، اظهار کرد: برخی کشورها زباله وارد میکنند.
وی با اشاره به اینکه مسئولان کشور بابت حل مشکل زباله مازندران به میدان آمدند، افزود: معضل پسماند مازندران در حال تبدیل شدن به بحران است.
این مسئول با بیان اینکه بابت معضل زباله در مازندران هنوز تلنگر اصلی به مدیران زده نشده است، افزود: حدود 187 میلیارد تومان در بحث زباله در مازندران از سال 1390 تاکنون در مازندران هزینه شده است.
خاقانی با اشاره به اینکه اگر در همان مرحله سه سایت در غرب، مرکز و شرق استان مازندران تجهیز میشد و اعتبارات در همان سه جا متمرکز میشد امروز سه سایت تجهیز شده داشتیم، ادامه داد: امروز چندین پروژه از 30 تا 80 درصد وجود دارند و هیچکدام تکمیل نشدند و وضعیت تزریق اعتبار نیز مشخص است.
نماینده سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه سازمان بازرسی به عنوان دستگاه نظارتی در بحث زباله مازندران وارد شده است، خاطرنشان کرد: تمامی مدیران مرتبط به زباله باید جلسه کارگروه پسماند حضور داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه برای مسافرانی که به مازندران سفر میکنند باید فرهنگسازی در خصوص زباله و تفکیک آن و از این دست مسائل صورت گیرد، تاکید کرد: صدا و سیما از مشکلات زباله در مازندران و محل دپوی زباله در سطح استان مستند تهیه کند.
نماینده سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در واگذاری زمین دستگاهها تعامل داشته باشند، اظهار کرد: طرح جامع پسماند در مازندران باید بررسی مجدد شود.
این مسئول با اشاره به اینکه مشکلی وجود دارد که یک پروژه هم در مازندران بحث زباله راهاندازی نشده است، افزود: فرهنگسازی در بین مردم نیاز به سیاست تشویقی دارد و کارگروه پسماند باید این مهم را جدی بگیرد.
خاقانی با بیان اینکه در خصوص زباله و حل مشکل باید آینده نگری نیز داشت، گفت: در خصوص پسماند در مازندران نباید جزیرهای عمل کرد.
وی با اشاره به اینکه قرارداد با پیمانکاران در مازندران باید جدی و سختگیرانه تر گرفته شود، افزود: نباید پیمانکار از لحاظ زمانی سو استفاده کند و برای خودش زمان بخرد.
این مسئول با اشاره به اینکه بانک اطلاعاتی دقیق در خصوص میزان تولید زباله در مازندران باید تهیه شود، خاطرنشان کرد: از ظرفیت جامعه دانشگاهی در مازندران در مدیریت پسماند استفاده شود و صرفا مقاله نباشد.
نماینده سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه نیاز است که سازمان مدیریت پسماند در مازندران تشکیل شود، اظهار کرد: نباید با اعتباراتی که به مازندران در خصوص پسماند تخصیص داده میشود به صورت جزیرهای عمل کرد.
وی با اشاره به اینکه مشکل زباله در آمل در حال بغرنج شدن است، تاکیدکرد: همگی باید برای حل مشکل زباله در آمل بسیج شویم.
برچسب ها :بازرسی، مدیریت، مازندران
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0