“سلامت کبد” شما با خوردن همزمان این مواد غذایی به “خطر” میافتد!

به گزارش قائم آنلاین، یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید “خون ناصالح” و درگیر کردن اندامهای رئیسه از جمله “کبد” است.
به گزارش قائم آنلاین، یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماریهای گوارشی و ناراحتیهای کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید “خون ناصالح” و درگیر کردن اندامهای رئیسه از جمله “کبد” است.
در ادامه به اهم موارد و غذاهایی که خوردن آنها با هم، مضر است و باعث تهدید سلامت میشود، اشاره شده است:
ــ مصرف لبنیات با گوشت بهویژه گوشتهای سفید مانند ماهی، مرغ و…
ــ مصرف تخممرغ و ماهی
ــ مصرف سرکه و حلیم
ــ مصرف لبنیات و ترشیجات
ــ مصرف پنیر و ماست چکیده
ــ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)
ــ سرکه و عدس
ــ سرکه و ماش و سرکه و ماست
ــ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)
ــ مصرف انار و حلیم
ــ مصرف خربزه و عسل
ــ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه
ــ مصرف کله گوسفند و انگور.
برچسب ها :گوارش،کبد،معده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0