کد خبر : 76182
تاریخ انتشار : شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۸:۳۰
-

سوپ گردو و خامه پیش غذای خوشمزه زمستانی

سوپ گردو و خامه پیش غذای خوشمزه زمستانی

به گزارش قائم آنلاین، سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم‌ترین سوپ‌ها است که می‌توانید در شب‌های زمستانی نوش جان کنید.به نقل از بیتوته این دستور خوشمزه را بخوانید.     مواد لازم برای سوپ گردو و خامه: آب مرغ ۴ الی ۵ پیمانه سیر ریز خردشده یک حبه پیازچه ریز خردشده یک عدد

به گزارش قائم آنلاین، سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم‌ترین سوپ‌ها است که می‌توانید در شب‌های زمستانی نوش جان کنید.به نقل از بیتوته این دستور خوشمزه را بخوانید.

 

سوپ گردو و خامه پیش غذای خوشمزه زمستانی

 

مواد لازم برای سوپ گردو و خامه:

آب مرغ ۴ الی ۵ پیمانه
سیر ریز خردشده یک حبه
پیازچه ریز خردشده یک عدد
گردو خرد شده یک پیمانه
جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم کرم:

کره ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۲ قاشق سوپخوری
خامه ۱۰۰ میلی متر
جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

برگ گشنیز تازه یک الی ۲ عدد
گردو خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گردو و خامه:

آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 + 11 =