کد خبر : 125432
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۰
-

فرزندان حضرت آدم و حوا چگونه ازدواج كردند؟

فرزندان حضرت آدم و حوا چگونه ازدواج كردند؟

به گزارش قائم آنلاین، در قرآن آمده است: وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالًا كَثِيراً وَ نِساءً[3] اين جمله مي گويد:” خداوند از آدم و همسرش، مردان و زنان فراوانى بوجود آورد” و از اين تعبير استفاده مي شود كه تكثير نسل فرزندان آدم تنها از طريق آدم و همسرش صورت گرفته است و موجود ثالثى در

به گزارش قائم آنلاین، در قرآن آمده است: وَ بَثَّ مِنْهُما رِجالًا كَثِيراً وَ نِساءً[3] اين جمله مي گويد:” خداوند از آدم و همسرش، مردان و زنان فراوانى بوجود آورد” و از اين تعبير استفاده مي شود كه تكثير نسل فرزندان آدم تنها از طريق آدم و همسرش صورت گرفته است و موجود ثالثى در آن دخالت نداشته است.

لازمه اين سخن آن است كه فرزندان آدم (برادر و خواهر) با هم ازدواج كرده باشند زيرا اگر آنها با نژاد و همسران ديگرى ازدواج كرده باشند كلمه” منهما” (به معناي: از آن دو) كه در اين آيه شريفه آمده است، صادق نخواهد بود.

اين موضوع در احاديث متعددى نيز وارد شده است و زياد هم جاى تعجب نيست چه اينكه طبق استدلالى كه در بعضى از احاديث از ائمه اهل بيت نقل شده اين ازدواج‏ها مباح بوده زيرا هنوز حكم تحريم ازدواج خواهر و برادر نازل نشده بود، بديهى است ممنوعيت يك كار، بسته به اين است كه از طرف خداوند تحريم شده باشد. چه مانعى دارد كه ضرورت‏ ها و مصالحى ايجاب كند كه در پاره ‏اى از زمان ‏ها مطلبى جائز باشد و بعدا تحريم گردد.

در اينجا احتمال ديگرى نيز داده شده كه: فرزندان آدم با بازماندگان انسان‏هاى پيشين ازدواج كرده‏ اند زيرا طبق رواياتى آدم اولين انسان روى زمين نبوده، مطالعات علمى امروز نيز نشان مي دهد كه نوع انسان احتمالا از چند ميليون سال قبل در كره زمين زندگى مي كرده، در حالى كه از تاريخ پيدايش آدم تا كنون زمان زيادى نمي گذرد، بنا بر اين بايد قبول كنيم كه قبل از آدم انسان‏هاى ديگرى در زمين مي زيسته ‏اند كه به هنگام پيدايش آدم در حال انقراض بوده ‏اند، چه مانعى دارد كه فرزندان آدم با باقيمانده يكى از نسل‏هاى پيشين ازدواج كرده باشد ولى همانطور كه گفتيم اين احتمال با ظاهر آيه فوق چندان سازگار نيست‏.[4]

پي نوشت:

[1] . ر.ك: ابن كثير، البداية و النهاية، ج1، ص98.

[2] . جهت مطالعه و كسب اطلاعات بيشتر ر.ك: طبري،‌ ترجمه تاريخ الطبري،(ترجمه ابو القاسم پاينده، تهران، اساطير، چ پنجم، 1375ش)‌ج1، ص92.

[3] . سوره مباركه نساء، آيه1.

[4] . تفسير نمونه، ج‏3، ص246- 247.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار × 2 =