تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
روغن
دو قاشق غذاخوری کره
۱ کیلو و ۳۰۰ گرم مرغ پخته چرخشده
یک پیمانه پیاز خرد شده
۳۰۰ گرم اسفناج خرده شده
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۴ تخممرغ همزده
۱ ٫ ۵ پیمانه پنیر فتا خرد شده
یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
۱۶ ورق خمیر فیلو
طرز تهیه
۱- فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ کره را با حرارت ملایم آب کنید. مرغ چرخشده و پیاز را به مدت ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند و پیاز نرم شود. سپس اسفناج را اضافه کنید، فلفل سیاه، نمک، جوز هندی و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه مرغ را ۵ دقیقه تفت دهید و آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. تخممرغ، پنیر فتا و آویشن را اضافه کنید.
۲- ورقههای خمیر فیلو را باز کنید. با چاقو آنها را با نوارهای باریک دو سانتیمتر برش دهید و کف ظرف بچینید. روی خمیرها را با اسپری روغن چرب کنید. سپس روی آنها ۷ ورق کامل خمیر فیلو بگذارید و دوباره روغن بزنید. مخلوط مرغ را روی آنها داخل ظرف بریزید. روی آن، ۸ ورق باقی مانده خمیر فیلو را روی آن بگذارید و دوباره روغن بزنید.
۳- ظرف پیرکس را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
ارزش غذایی
کالری: ۵۳۰
چربی: ۲۹ گرم
کلسترول: ۲۷۳ میلیگرم
کربوهیدرات: ۲۹ گرم
فیبر: ۴ گرم
قند: ۴ گرم
پروتئین: ۴۱ گرم
سدیم: ۱۰۲۴ میلیگرم
پتاسیم: ۱۲۲۹ میلیگرم
کلسیم: ۳۸۴ میلیگرم
آهن: ۵ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0