به گفته وی افرادی که به دلیل درگیر شدن در پروژههای سنگین کاری یا امتحانات سخت و مهم مانند کنکور و یا به دلیل استرسهای روحی و روانی دچار کم خوابی شده اند، به دلیل متمایل شدن مزاج به گرمی و خشکی باید از مصرف غذاهای با مزاج گرم و خشک مانند غذاهای تند با ادویه زیاد مانند فلفل، زنجفیل و دارچین، سرخ کردنیها، شوریجات، مغزهای پرانرژی مانند فندق و بادام زمینی، گوشتها و به ویژه گوشت پرندگانی، چون بلدرچین و نوشیدنی هایی، چون چای دارچین یا زعفران و سایر خوردنیهای گرم و خشک اجتناب کنند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به اینکه این افراد باید از خوردنیها و نوشیدنیهای با مزاج تا حدودی سرد و مرطوب استفاده کنند، گفت: مصرف سبزیجاتی، چون کاهو به دلیل طبیعت سرد وتر و خوابآور بودن و میوههای آبدار مانند هلو، شلیل، آلو، هندوانه، خیارهای بزرگ و همچنین میوههای با طعم ترش و ملس مانند آلبالو و لبنیات شامل ماست و دوغ به این افراد توصیه میشود. این خوردنیها ضمن جلوگیری از گرمی و خشکی بیشتر، باعث القای خواب میشوند و اثر دوجانبه دارند.
وی با تاکید بر اینکه افراد با مزاج سرد وتر نباید زیاد بخوابند گفت: خوابیدن زیاد، رطوبت مزاجی بدن را بیشتر میکند و این افراد باید از غذاهای سرد و تر، به میزان کمتر استفاده کنند تا خواب شان کمتر شده و راحتتر از خواب بیدار شوند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0