۲۵ خاصیت یک سبزی خوش بو

به گزارش قائم آنلاین، نگار مهری – کارشناس نظارت بر فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکملهای دانشگاه همدان اظهار داشت: گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار میگیرد که علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست. وی گشنیز را حاوی ویتامین A، ویتامین C،
به گزارش قائم آنلاین، نگار مهری – کارشناس نظارت بر فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکملهای دانشگاه همدان اظهار داشت: گشنیز، گیاهی است که به میزان فراوان در تهیه غذاها مورد استفاده قرار میگیرد که علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، دارای ارزش غذایی بالایی نیز هست.
وی گشنیز را حاوی ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر بیان کرد و افزود: سبزی گشنیز به عنوان دوای معده و بهبود دهنده عمل گوارش و هضم غذا شناخته شده است و تحقیقات نشان میدهد که مصرف آن باعث دفع سرب و آلومینیوم نیز میشود.
به گزارش ایفدانا-مهری اظهار کرد: گشنیز با تحریک ترشح انسولین به عنوان سبزی کاهش دهنده قند خون شناخته شده است و این تاثیر به حدی است که آن را گیاه ضد دیابت نیز مینامند.
وی، بهبود عملکرد کبد، مقابله با باکتری سالمونلا، خاصیت ضدالتهابی، برطرف کننده علائم آرتریت و محافظت از بدن در برابر عفونتهای دستگاه ادراری را از جمله خاصیتهای گشنیز برشمرد.
برچسب ها :سبزی، ویتامین،کلسیم،پتاسیم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0