۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین
یک فنجان پیاز زرد خرد شده
یک فنجان فلفل دلمهای قرمز رنگ
۳ حبه سیر، خرد شده
یک چهارم فنجان آب
۲ قاشق چای خوری سرکه قرمز
یک قاشق چای خوری پونه کوهی تازه، خرد شده
سه چهارم قاشق چای خوری نمک
۸۰۰ گرم گوجه فرنگی له شده
۲۸ گرم پنیر فتا، خرد شده
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
۲ قاشق غذا خوری پیازچه تازه، خرد دشه
یک قاشق غذا خوری برگ تازه پونه کوهی
روش پخت:
فر را تا دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید.
روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز و فلفل دلمهای را اضافه کنید، ۱۰ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید، ۲ دقیقه بپزید، محتویات ماهی تابه را مرتب بهم بزنید. یک چهارم فنجان آب و چهار مورد بعدی از لیست مواد اولیه را اضافه کنید (تا گوجه فرنگی).
با پشت قاشق سسی را که درست کردید روی ماهی تابه پهن کنید و چهار گودی ایجاد کنید. تخم مرغها را در گودی هایی که ایجاد کرده اید بشکنید. سعی کنید تخم مرغها سر جای خود بمانند.
اطلاعات تغذیهای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده میباشد. هر وعده شامل یک عدد تخم مرغ و حدود سه چهارم فنجان سس میباشد.
اطلاعاتی که در ادامه میآید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری: ۲۵۹
چربی در یک وعده: ۱۳. ۵ گرم
چربی اشباع در یک وعده: ۳. ۶ گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: ۷. ۶ گرم
چربی دارای حلقههای غیر اشباع در یک وعده: ۱. ۷ گرم
پروتئین در یک وعده: ۱۲ گرم
کربوهیدرات در یک وعده: ۲۳ گرم
فیبر در یک وعده: ۶ گرم
کلسترول در یک وعده: ۱۹۲ میلی گرم
آهن در یک وعده: ۱ میلی گرم
سدیم در یک وعده: ۵۶۵ میلی گرم
کلسیم در یک وعده: ۸۷ میلی گرم
قند در یک وعده: ۷ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0