زمان پخت: ۱۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
۴ عدد هویج متوسط خرد شده
دو عدد چغندر کوچک خرد شده
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری نمک دریایی
۱۳۰۰ گرم فیله ماهی سالمون
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
¼ پیمانه آب پرتقال
دو قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
۱. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در ۲۰ دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.
کالری: ۳۹۲
چربی: ۲۶ گرم
کلسترول: ۶۲ میلیگرم
سدیم: ۸۴۸ میلیگرم
کربوهیدرات: ۱۶ گرم
فیبر: ۳ گرم
پروتئین: ۱۰ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0