تدریسیاری یا سوءاستفاده از دانشجویان دکتری

به گزارش قائم آنلاین، برخی کاربران فارس با ثبت سوژه در سامانه فارس من از آنچه که آن را «سوءاستفاده از دانشجویان دکتری در دانشگاهها» نامیده اند گلایه کردهاند. آنان معتقدند که «دانشگاه ها از دانشجویان دکتری برای تدریس، حل تمرین و حتی تدریس آزمایشگاه استفاده میکنند که پرداختی کل به آنان بعد از کسر مالیات در
به گزارش قائم آنلاین، برخی کاربران فارس با ثبت سوژه در سامانه فارس من از آنچه که آن را «سوءاستفاده از دانشجویان دکتری در دانشگاهها» نامیده اند گلایه کردهاند.
آنان معتقدند که «دانشگاه ها از دانشجویان دکتری برای تدریس، حل تمرین و حتی تدریس آزمایشگاه استفاده میکنند که پرداختی کل به آنان بعد از کسر مالیات در ماه به ۳۰۰ هزار تومن هم نمی رسد.»
تورج محمدی معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت در گفتوگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس در این باره گفت: طبیعی است که دانشجویان به ویژه دانشجویان دکتری اگر بخواهند به صورت تمام وقت پژوهش کنند باید تا حدودی تامین مالی شوند.
وی ادامه داد: با اعتباراتی که دانشگاهها در اختیار دارند این کار شدنی نیست و دانشگاهها هیچ کدام نمیتوانند به دانشجوی دکترای خود کمکهزینه مالی مکفی پرداخت کنند تا بتوانند به تحصیل بپردازند.
به گفته وی، اگر بخواهیم به یک دانشجوی دکتری ماهیانه مبلغی پرداخت کنیم که بتواند با آن زندگی معمولی داشته باشد، باید حداقل بتواند ۲ تا ۳ میلیون تومان به او بپردازیم.
محمدی گفت: اگر بخواهیم به یک دانشجوی دکتری ماهیانه مبلغی پرداخت کنیم که بتواند با آن زندگی معمولی داشته باشد، باید حداقل بتواند ۲ تا ۳ میلیون تومان به او بپردازیم که سالی ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان برای هر دانشجو میشود اما مگر چقدر گرنت پژوهشی وجود دارد؟ گرنت پژوهشی قطعا جوابگوی ارائه کمک هزینه تحصیلی در سطحی که باید به دانشجویان پرداخت شود نیست.
معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت خاطر نشان کرد: بنابراین در واقع این کمکها در حد کلاسهای حل تمرین و کمک در آزمایشگاهها است که اساتید این مبالغ را پرداخت میکنند.
برچسب ها :سوژه ، صنعت ،پژوهش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0