کد خبر : 42209
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰
-

۵ نکته بهداشتی مهم که در پخت و پز باید رعایت کنید

۵ نکته بهداشتی مهم که در پخت و پز باید رعایت کنید

به گزارش قائم آنلاین،هیچ‌چیز مانند تهیه کردن غذا به‌وسیله خودتان نمی‌تواند شما را از خوردن فست فودهای ناسالم رهایی بخشد. اما برای تهیه غذایی سالم و جلوگیری از بیماری باید اصول بهداشتی را رعایت کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از همشهری آنلاین می‌خوانیم. – دست‌هایتان را به‌طور مکرر با صابون و آب داغ بشویید.

به گزارش قائم آنلاین،هیچ‌چیز مانند تهیه کردن غذا به‌وسیله خودتان نمی‌تواند شما را از خوردن فست فودهای ناسالم رهایی بخشد. اما برای تهیه غذایی سالم و جلوگیری از بیماری باید اصول بهداشتی را رعایت کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از همشهری آنلاین می‌خوانیم.

۵ نکته بهداشتی در پخت و پز
– دست‌هایتان را به‌طور مکرر با صابون و آب داغ بشویید.
– پیش از گذاشتن مواد غذایی روی سطوح همگی آن‌ها را پاک کنید.
– از استفاده از تخته برش و ظروف تهیه غذا برای بیش از یک غذا پرهیز کنید.
– همه غذاها را تا دمای مناسب بپزید. برای اطمینان آخر از دماسنج آشپزی استفاده کنید.
– غذا را چه خام و چه پخته برای مدت‌های طولانی بیرون از یخچال نگذارید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.