زمان پخت: ۱۵ دقیقه
تعداد: ۶ تا ۹ نفر
مواد لازم
۳/۴ پیمانه آرد کامل
۱ / ۳ پیمانه شکر
¼ پیمانه آرد گندم
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری ادویه پای سیب
نصف قاشق چایخوری نمک
۱ / ۸ قاشق چایخوری جوش شیرین
¼ پیمانه کره
یک عدد تخم مرغ همزده
۱ / ۳ پیمانه ماست
۲ / ۳ پیمانه سیب با پوست
۳ قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
طرز تهیه
۱. قالب دونات یا مافین را با روغن جرب کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، ۱ / ۳ پیمانه شکر، آرد گندم، بیکینگ پودر، ادویه پای سیب، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد را با همزن شیرینی پزی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۲. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳. مواد را داخل قالبها بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و دو تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
۴. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. پلاستیک را بردارید و قالبها را ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
کالری: ۲۳۸
چربی: ۸ گرم
کلسترول: ۵۲ میلیگرم
سدیم: ۷۷۴ میلیگرم
کربوهیدرات: ۳۶ گرم
فیبر: ۴ گرم
پروتئین: ۳۹۱ گرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0