تعداد: ۴ نفر
زمان تهیه و پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم
۸ ورق نان تست سفید
دو قاشق غذاخوری کره آبشده
دو قاشق غذاخوری خردل
۱۱۰ گرم پنیر چدار رنده شده (یا موزارلا)
طرز تهیه
۱- یک طرف ۴ ورق نان تست را با کره چرب کنید. روی ۴ ورق دیگر نیز خردل بمالید. روی نانهایی که خردل دارد پنیر بگذارید. لایههای دیگر نان را روی پنیرها قرار دهید.
۲- تابه بزرگی را روی حرارت ملایم گرم کنید و ساندویچها را داخل آن بگذارید. آنها را تا زمانی تفت دهید که طلایی شوند. سپس برگردانید و چند دقیقه نیز طرف دیگر آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.
ارزش غذایی
کالری: ۲۹۸
چربی: ۱۶ گرم
کلسترول: ۴۲ میلیگرم
کربوهیدرات: ۲۷ گرم
فیبر: ۱ گرم
پروتئین: ۱۲ گرم
سدیم: ۹۸۴ میلیگرم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0